Fairly frustrated. Attempting to use Chameleon to boot SL 10.6 and all the nice jazz. I've learned a lot in the two days I've been working at this, but I'm still stuck on this part.



Hardware:

Motherboard: nForce n630a

RAM: 2xDDR2 2GB RAM

Storage: 250GB WD Caviar RE 16

Processor: AMD Athlon 64x2 Dual Core

Video Card : BFG Tech GeForce 7300GT



The problem comes with the graphics card (but it's really my fault with not making the correct connections)

According to List of NVIDIA GPUs supported in Snow Leopard 10.6.1 - InfiniteMac

My graphics card is supported. I input


Code:



cpus=1 busratio=20 arch=i386 -v GraphicsEnabler=Yes


And every time, under every condition (including using PCIRootUID & UseKernelCache) I continue to find no other output then this:


Code:



NVEnabler::probe fails

com.apple.AppleFSCompressionTypeZlib load succeeded



Now, I'm using a wireless usb card to connect to the router, which requires a password. I'm currently running Ubuntu as the OS and that OS has no problem connecting, which makes me wonder if it is a connection error.

I've looked at injections and changing the kext files but most of those require the terminal assuming that you already have the OS on your system, any help?



Tiny Update- I included:


Code:



IOPCIPrimaryMatch=0x02e210de


To my startup (along side the arch and busratio) and still retained the same error. I know this is the correct combination for my graphics card according to https://forums.geforce.com/default/t...oubleshooting/





Name NVIDIA GeForce 7300 GT



Vendor ID 0x10de

Device ID 0x02e2

SubSystem ID 0x20af107d

Revision ID 0x00a2





source