Hello there and thanks in advance for your time.



I have a VAIO VPCEB 2S1E and I'm trying to install the IATKOS L2.



- If I try to install it through USB by restoring it on an apple computer, it doesnt boot

- If I use a DVD then the installer opens and I can get to the F8 Menu and try different boot flags but none are working



Specs





Item Details



Windows: Windows 7 Home Premium Edition (64-bit) Service Pack 1 (Build 7601)

Memory (RAM): 3951 MB

CPU Info: Intel(R) Core(TM) i3 CPU M 350 @ 2.27GHz

CPU Speed: 2256.7 MHz



Sound Card: Speaker/HP (Realtek High Defini |



Display Adapters: ATI Mobility Radeon HD 5650 | ATI Mobility Radeon HD 5650 | RDPDD Chained DD | RDP Encoder Mirror Driver | RDP Reflector Display Driver

Screen Resolution: 1366 X 768 - 32 bit



Network: Network Present

Network Adapters: Marvell Yukon 88E8059 PCI-E Gigabit Ethernet Controller | Atheros AR9285 Wireless Network Adapter



CD / DVD Drives: 3x (D: | G: | H: | ) D: HL-DT-STDVDRAM GT30N | G: IHQRYJ C12VG16 | H: IHQRYJ C12VG16

Ports: COM Ports NOT Present. LPT Port NOT Present.

Mouse: 6 Button Wheel Mouse Present





USB Controllers: 2 host controllers.

Firewire (1394): Not Detected

Manufacturer *: American Megatrends Inc.

Product Make *: VPCEB2S1E

AC Power Status: OnLine

BIOS Info: AT/AT COMPATIBLE | 09/23/09 | Sony - 20100720

Time Zone: Hora padrĂ£o de GMT

Battery Status: High

Motherboard *: Sony Corporation VAIO

IP Address: 192.168.1.67 |

MAC Address: 78-DD-08-E8-3D-D7

Host Name: 55-69VAIO

SM BIOS: R0300Y8





I've tried all boot flags that include pci like

npci=0x2000, npci=0x3000, -v, -s -x, etc etc



Any Ideas? Thanks!





source